IMAGINARIS SENSE ARMARIS
Experiències sexuals i afectives més enllà de la norma

El despertar sexual pot ser una vivència plaent i alhora conflictiva. Sovint també representa un moment trencador amb les normes de gènere i sexuals pròpies i de l’entorn proper. En aquest taller visionarem representacions inclusives amb la diversitat afectiva i sexual i ampliarem els nostres imaginaris personals i col·lectius al voltant de la sexualitat.

3r ESO, 4t ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

2 hores

Sol·licitar més informació

FORA DE LA NORMA
Experiències LGTBI en el cinema

Com abordar la diversitat sexual i afectiva amb els i les joves? Amb quines resistències i necessitats ens trobem a les aules a l’hora de promoure la llibertat sexual i combatre la LGTBI-fòbia? A partir de diferents referents cinematogràfics i audiovisuals, analitzarem la construcció de les identitats de gènere i sexuals en el cinema per enriquir la formació de persones educadores i facilitar l’organització d’activitats de sensibilització.

Professorat

2 hores

Sol·licitar més informació

EL PRIMER ORGULL ÉS UNA REVOLTA
Programa de curtmetratges sobre diversitat afectiva i sexual

Una programació cinematogràfica orientada a la sensibilització sobre la llibertat i la diversitat afectiva i sexual i a la revisió crítica dels mandats de gènere. L’activitat proposa el visionat de tres peces audiovisuals i la dinamització d’un debat participatiu amb la finalitat de contribuir a la reflexió sobre els reptes de la construcció identitària en les etapes vitals de la infància i l’adolescència, així com a la visibilitat d’experiències LGTBI.

ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

2 hores

Sol·licitar més informació