DE VIVA VEU

Programa de curtmetratges

De viva veu és un programa de curtmetratges que aplega diferents moments vitals, d’autoconeixement i consciència dels personatges, que tensionen els esdeveniments i fan posar el crit al centre. Els acompanyem en la connexió amb els desitjos, l’exploració de la sexualitat i el gènere i les reivindicacions, motors de les tres pel·lícules.

Documental | Ficció | Relacions Afectives i Sexuals | Intersex | Família | Xarxes de suport.

SE RECETA SILENCIO
Miquel Missé i Aitor Aguirre, Espanya, 2021, 18’ VOE

Mentre creixien, a Cristina i a Lola els van receptar silenci. Van obeir i van callar durant molt de temps, fins ara. Una peça que apropa relats de vida intersex, amb reflexions sobre els cossos, les identitats i el desig. Una oportunitat alliberadora per a elles i per a totes les persones.

SOLSTICI
Gala Díaz, Espanya, 2019, 16’ VOE

La Martina passa l’estiu amb la seva mare, el seu germà i amics de la família, com cada any. Enguany serà diferent, perquè la Martina descobrirà alguna cosa que farà trontollar els seus esquemes.

BERAK BALEKI (Si supiera)
Aitor Gametxo, Espanya, 2021, 17’ VOSE

En Martín omple d’il·lusió diàriament el plató on treballa. En la seva vida personal, en canvi, sent un gran buit. Entre la feina i la paternitat, viu la seva sexualitat en secret mentre somia a viure d’altres possibilitats de família.