Mi vacío y yo

Adrián Silvestre, Espanya, 2022, 98’, VO

Raphi és una persona jove, andrògina i una mica “naïf”. Escriu poesia i somia a enamorar-se d’un príncep blau. Des de França es trasllada a Barcelona, on els intents de conèixer un noi que li agradi, li generen força ansietat.
A la Unitat de Gènere de l’Hospital Clínic, li diagnostiquen disfòria de gènere. Aquest és el punt de partida per a un procés de transició, en què Raphi provarà de descobrir què desitja, més enllà de què li diuen que hauria de fer. Els metges, les companyes de feina, els homes que coneix a través d’apps de cites, les dones trans del I-Vaginarium i els artistes queer li donaran els seus propis consells, però només el temps i l’experiència ajudaran a Raphi a trobar un lloc en el món on sentir-se còmode amb les seves decisions.

Ficció | Joves | Trans | Transició de gènere | Relacions Afectives i Sexuals.

Basada en la biografia de la mateixa actriu que interpreta la protagonista de la pel·lícula, Mi vacío y yo ens apropa d’una forma respectuosa al procés de transició de Raphi. Una vivència filmada de forma complexa i lleugera que ens apropa als desitjos, però també a les incerteses i dubtes sobre els canvis que Raphi vol fer.