SENTIR-SE A CASA

Programa de curtmetratges

A què anomenem casa? Els personatges de les tres pel·lícules travessen diferents situacions que els fan replantejar el que senten i viuen, i els portaran a actuar. Una reivindicació dels entorns amables i curosos, indispensables per acollir els dubtes, els anhels i els afanys de la dissidència sexual i de gènere.

Ficció | Documental | Família | Relacions Afectives i Sexuals | Trans | Trancisió de gènere.

PERPETUA FELICIDAD
Isa Luengo, Sofia Esteve, Espanya, 2022, 22’, VOE

Alma és una adolescent que canta a la coral del poble. El seu pare, director de la coral, ha perdut la veu a causa d’una laringectomia, fet que ha acabat amb la seva carrera de clarinetista. Alma explora la seva identitat sexual d’amagat del pare, mentre busca la manera d’apropar-se a ell.

NOBODY IS PERFECT
Beatriz Pérez, Espanya, 2021, VOE

Àlex, un noi de trenta-dos anys, està experimentant un gran canvi en la seva vida que passa per la necessitat de sentir-se acceptat socialment. Un recull dels pensaments, les pors i les inseguretats en el moment de prendre una decisió de vital importància.

DEMÀ HO DEIXEM
David Moragas, Espanya, 2022, 16’, VOC

Retrobament d’una parella després del retorn d’un d’ells, que ha passat el cap de setmana a l’estranger. Tot sembla estar al seu lloc, però en el fons, alguna cosa fa trontollar la calma.